Prov, MUF-kampanj och en toppen kväll med Christoffer

Mitt bloggande verkar återigen drabbats av en stark bloggtorka ack, det känns inte alls någe vidare men det verkar som det runt omkring i livet snott åt sig all min tid, never mind.

Igår vaknade jag som vanligt upp lite senare än vad jag egentligen borde. Min dåliga vana med att ligga kvar i sängen och dra mig lite bör med andra ord avänjas snarast. Min dröm som jag hade i onsdags natt om att jag gjorde skit bra ifrån mig på egelska nat. var ju inte hel fel måste jag säga. Men igår när jag vaknade gällde det dock bara att göra min lilla dröm till verklighet, hur lyckas jag drömma om prov i skolan? Det måste varit den tråkigaste drömmen på länge, hallå inte okej! Iafl. så möttes jag av en stressad och i princip nyvaken Elin som försov sig för andra dagen på rad i övrigt. Väl inne på stationen för att fylla på mobilen med lite pengar stötte vi på Olle och jag säger bara SJ och en djup suck. Självklart var hans tåg instället och som vi nog alla vet var det inte första gången en sj ressenär drabbades av det, stackarn.

In springades i full stress kom jag och Elin och skyndade iväg för att hinna med provet och körde sen igång med engelska nationella, läsförståelse efter det en snabb rast och sedan hörförståelsen och ack, pressen fanns där efter att jag lyckades få MVG på alla tre proven i svenska nationella så nu är det bara att hoppas på en bra presstation och ett iafl. hyggligt betyg! Det kändes faktikst helt okej.

Efter proven slutade vi och kilade upp till station för att bli hämtade av Linus haha, jag måste säga att han lyckats byta ner sig med bilen men mini copern var på lagning! ackack sånt händer. Med Linus och det överiga MUF-gänget som var med stod vi och kampanjade nere på Bergvreten och det gick helt okej må jag säga och vi fick med lite medlemmar. Själv lyckades man ju värva några och jag var mer än stolt när jag fick signa medlemskapet som personen fyllt i vid texten: värvad av.   Något som dock var väldigt synd var att vi faktiskt inte hade något vidare bra matial men det blir förhoppningsvis bättre nästa gång då vi kanske hunnit planerat bättre!

Efter att plockat ihop allt från kampanjen och blivit hemkörd av Linus somnade jag en snabbis på soffan och träffade en kompis. Under kvällen var det fix som gällde och sen över och laga mat med Christoffer Åh, det blev otroligt gott
! Riktigt duktiga! Senare under kvällen var det hägen och filmmys här hemma vilket med andra ord blev en Toppen kväll! och visst var dagen i övrigt inte så jätte tokig den heller.

Nu måste jag slänga på mig lite smink, sen är det förmodligen Stockholm som gäller! Ciao så länge

RSS 2.0